Privacy Verklaring

Hier vind je de Privacy Verklaring van ‘Van ’t jaer is’t geel!’. Hierin wordt omschreven hoe wij omgaan met jouw persoonlijke gegevens die wij verzamelen. Wij leggen uit waar wij jouw gegevens opslaan en voor welke doelen jouw gegevens worden opgeslagen. Daarnaast vind je hier ook je rechten met betrekking tot jouw gegevens en hoe je gebruik kunt maken van deze rechten.

Dit zijn wij!
Deze Privacy Verklaring is opgesteld door ConQuest Reclamegroep, in opdracht van de gemeente Strijen. Wij werken samen binnen het project met als thema: ‘Van ’t jaer is’t geel!’. Eén van de projectdoelen is het samen organiseren van mooie momenten die het afscheid van de huidige gemeente Strijen markeren. Ook zijn wij op zoek naar mooie verhalen en herinneringen over de gemeente Strijen. Wij verzamelen input en daarmee worden ook jouw gegevens verzameld. Het is goed om te weten wat er met je gegevens gebeurt en hoe je jouw wensen rondom jouw gegevens kunt aangeven. Wanneer je vragen hebt over het gebruik van jouw gegevens door ‘Van ’t jaer is’t geel’, neem dan gerust contact met ons op!

ConQuest Reclamegroep BV
Industriestraat 6, 3291 CC Strijen
Telefoon: 0186 – 656 222
E-mailadres: info@conquest.nl
KvK: 24 30 10 72
BTW NL811631035B01

Gemeente Strijen
Waleplein 2, 3291 CZ Strijen
Telefoon: 088 - 647 1200
E-mailadres: voorlichting@strijen.nl

Waarom verzamelen wij gegevens?
Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door ‘Van ’t jaer is’t geel!’. Wij zetten deze doelen hieronder op een rijtje:

  • Contact opnemen
    Jouw gegevens zullen verzameld worden als je het invulformulier op de website invult. In dit formulier wordt alleen gevraagd om de benodigde gegevens zoals voor- en achternaam, e-mailadres en een vak ‘bericht’ voor jouw ideeën voor het afscheid van de gemeente Strijen in te vullen. De gegevens kunnen wij vervolgens gebruiken om contact met je op te nemen over je voorstel of idee.
  • Inzendingen en verhalen verzamelen
    Wij vragen je ideeën aan te dragen voor het afscheid van de gemeente Strijen. Je kunt je ideeën via het formulier aan ons sturen. Ook doen wij een oproep om je herinneringen aan Strijen te delen. Dit kan zowel digitaal (via de website) of via de post. We vermelden je naam graag bij je inzending. Wil je dit niet, laat het ons dan weten!
  • Cookies
    Wij gebruiken alleen technische en functionele cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op je computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Hiernaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.
  • Hoe lang bewaren wij je gegevens?
    ConQuest en de gemeente Strijen zullen de verzamelde persoonsgegevens niet langer bewaren dan strikt noodzakelijk, of wettelijk geregeld is, om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens zijn verzameld.
  • Delen met derden
    ConQuest werkt voor ‘Van ’t jaer is’t geel!’ in opdracht van de gemeente Strijen. Wij verstrekken je gegevens niet aan derden. De gemeente verstrekt je gegevens uitsluitend aan derden indien dit nodig is om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met organisaties die je gegevens verwerken in opdracht van de gemeente Strijen sluiten zij een overeenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van je persoonsgegevens. De gemeente blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen van je persoonsgegevens.

De website ‘Van ’t jaer is’t geel!’ wordt gehost door Mach3Builders. Gegevens die je via je website bij ons achterlaat, worden opgeslagen op de server van Mach3Builders. De e-mail wordt gehost bij Office 365 van Microsoft. Als jij contact opneemt via de formulieren of via e-mail, worden die betreffende e-mails opgeslagen op de servers van Office 365 van Microsoft.

Beveiliging
Er worden van jouw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Je gegevens worden alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door ‘Van ’t jaer is’t geel!’ worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord. Jouw bezoek aan onze website wordt beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat jouw verbinding met de website privé is. Je herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url.

Wat zijn jouw rechten?
Je hebt ten alle tijden het recht om jouw gegevens op te vragen bij ‘Van ’t jaer is’t geel!’. Dit doe je door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen. Op vertoon van een geldig legitimatiebewijs ontvang je een overzicht van je gegevens. Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te laten rectificeren, te laten corrigeren, te laten afschermen, of te laten verwijderen. Het is niet toegestaan om gegevens van andere personen in te zien. Ben je ontevreden? Dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, als je vindt dat ‘Van ’t jaer is’t geel!’ niet op de juiste wijze met jouw persoonsgegevens omgaat.

Tenslotte
Wij behouden ons het recht voor de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist, of wanneer wij het gerechtvaardigd achten om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces. Daarbij trachten wij altijd jouw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren. Heb je toch nog vragen? Neem dan gerust contact op via de hierboven genoemde contactgegevens.

beeldmerk Van 't jaer is't geel

Van’t jaer is’t geel is een initiatief van de Gemeente Strijen in samenwerking met ConQuest.

Privacy verklaring

Contact

Annette van der Wulp
Industriestraat 6
3291 CL Strijen

0186 656 222
annette.vanderwulp@conquest.nl