Geslaagde bijeenkomsten met vrijwilligersgroep

In overleg met de gemeente hebben we deze zomer een team van vrijwilligers samengesteld. Dit team fungeert als vrijwillige klankbordgroep, die ons helpt om de activiteiten rond Van ’t jaer is’t geel vorm te geven.

Het team is een afspiegeling van de hele gemeente Strijen. Zo is er iemand van de winkeliersvereniging, een aantal inwoners uit Strijen, Cillaarshoek en Strijensas, vertegenwoordigers van bedrijven en de scholen maar ook van De Hoge Weide, verenigingen, horeca, Het Molenschaer en museum Het land van Strijen. 

Half augustus en begin september kwamen we bij elkaar. In de eerste bijeenkomst leerden we elkaar leren kennen en presenteerden wij de plannen voor Van't jaer is't geel tot en met december dit jaar, om te zien hoe die vielen bij de groep vrijwilligers. Tijdens de tweede bijeenkomst was ook burgemeester Waaijer aanwezig en die avond bespraken we de eerste inzendingen via de website en de haalbaarheid van die ideeën.

Met de vrijwilligersgroep én alle Strijenaren bundelen we onze krachten, zodat we met elkaar alle geplande activiteiten én andere initiatieven voor Van't jaer is't geel kunnen realiseren. 

eerste vrijwilligersbijeenkomst Van't jaer is't geel
tweede vrijwilligersbijeenkomst Van't jaer is't geel
beeldmerk Van 't jaer is't geel

Van’t jaer is’t geel is een initiatief van de Gemeente Strijen in samenwerking met ConQuest.

Privacy verklaring

Contact

Annette van der Wulp
Industriestraat 6
3291 CL Strijen

0186 656 222
annette.vanderwulp@conquest.nl