Strijen kleurt geel!

Hoe creatief ben jij in het aanbrengen van gele versiering? Je kunt er namelijk een diner voor de hele straat mee winnen!

En met die oproep was onze kraam op de herfstmarkt hét afhaalpunt voor gele vlaggetjes. De Strijenaren die daaraan gehoor gaven, gingen al snel in de weer met de vlaggenlijnen en versierden hun huis en straat. De foto's komen bijna dagelijks binnen (hou daarvoor ook zeker ons Instagram account in de gaten!) en we nodigen nog steeds iedereen van harte uit om zijn of haar huis en straat te versieren. En schroom niet om je decoratie(s) met ons te delen op Facebook en/of Instagram.

Afgelopen week hebben we zelf ook vlaggen verspreid onder de winkeliers aan de Kerkstraat en de Molenstraat. En we zijn aan het onderzoeken of het haalbaar is om een centraal afhaalpunt voor de vlaggen in te richten ergens in Strijen, omdat niet iedereen op de Herfstmarkt was en dus ook geen vlaggenlijn heeft kunnen afhalen.

De straatprijs reiken we uit in november na het fotomoment. Want alle versieringen worden in november vanuit de lucht op de foto gezet. Hiermee laten we zien dat de gemeente Strijen het ‘gele’ hart vormt van de Hoeksche Waard!

vlaggetjes aan de Schelpweg
ook de Boompjesstraat kleurt geel!
beeldmerk Van 't jaer is't geel

Van’t jaer is’t geel is een initiatief van de Gemeente Strijen in samenwerking met ConQuest.

Privacy verklaring

Contact

Annette van der Wulp
Industriestraat 6
3291 CL Strijen

0186 656 222
annette.vanderwulp@conquest.nl