Strijen exposeert

Strien in beeld

De afgelopen maanden hebben we niet alleen onze huizen en straten versierd, op de scholen en dagbesteding Het Molenschaer is ook hard nagedacht en gewerkt om te laten zien hoe de scholieren en cliënten van Het Molenschaer Strijen zien.

creatief werk bij dagbesteding Het Molenschaer
creatief werk bij dagbesteding Het Molenschaer

De scholieren en de cliënten van Het Molenschaer hebben een open opdracht gekregen. Schilderen, boetseren, tekenen of timmeren, alles is geoorloofd. Zolang het kunstwerk maar voldoet aan: een formaat van maximaal  50 x 50 cm, de kleur geel staat centraal en het kunstwerk heeft een Strijens thema. Het is dus een verrassing wat we straks te zien krijgen!

Alle werken worden geëxposeerd in het museum Het Land van Strijen aan de Kerkstraat 47. Zaterdag 10 november aanstaande om 11:00 uur opent burgemeester Waaijer deze bijzondere expositie. 

De expositie is te zien zolang Strijen nog zelfstandig is, dus tot het einde van 2018. Het museum is tot die tijd gratis te bezoeken tijdens de openingstijden: vrijdagavond van 19:00 tot 21:00 uur en zaterdag van 11:00 tot 16:00 uur.

museum Het Land van Strijen
beeldmerk Van 't jaer is't geel

Van’t jaer is’t geel is een initiatief van de Gemeente Strijen in samenwerking met ConQuest.

Privacy verklaring

Contact

Annette van der Wulp
Industriestraat 6
3291 CL Strijen

0186 656 222
annette.vanderwulp@conquest.nl